blízko pri človeku

Stretneme sa na Veľtrhu sociálnych aktivít

Kategorie: Slovensko Dátum: 12/10/2010

Navštívte stánok Slovenskej katolíckej charity na 5. ročníku výstavy sociálnych aktivít v OC Eurovea už tento piatok, 15.10.2010 od 11:00 do 19:00 hodiny. Pre viac info navštívte www.chudoba.sk

Mapku s rozmiestnením všetkých stánkov nájdete na orientačnej tabuli pri vstupe do Eurovey. V priebehu dňa na vás čaká aj pestrý sprievodný program či krátka prezentácia vystavujúcich organizácií. Pozvanie prijal aj Minister práce, sociálnych vecí a rodiny, vedúca zastúpenia EK na Slovensku i dva ambasádori Európskeho roka boja proti chudobe: generálny sekretár SKCH a riaditeľ resocializačného centra Resoty.

Výstavka sociálnych aktivít je snaha osloviť verejnosť a poukázať na množstvo drobných a vytrvalých snažení zameraných na zlepšenie situácie ohrozených a biednych, ale aj na prevenciu a podporu na ceste k samostatnosti a zodpovednosti za seba. Využitie priestor pre dialóg a vzájomnú výmenu informácií medzi iniciatívami a verejnosťou. Ak nemôžeš prísť osobne do stánku, podpor Petíciu proti chudobe online.

Spoznajte nás bližšie. Tešíme sa na stretnutie.

Vaša Charita

PODPORTE TERAZ >>

NEWSLETTER >>

Diecézne charity

Kde ste sa dozvedeli o Pôstnej krabičke pre Afriku?

FacebookMladaCharita

Partneri