blízko pri človeku

Godzone tour 2017 pozýva mladých ľudí k odvahe

Kategorie: Slovensko and Sociálne Dátum: 13/11/2017

Už deviaty ročník podujatia Godzone tour má v mladých ľuďoch prebudiť odhodlanie meniť svet vôkol seba a zastaviť tak strach, apatiu či nezáujem. Organizátori pripravili pre účastníkov akcie celovečerný koncert. Predchádzať mu budú viaceré aktivity, napríklad aj dobročinná aktivita v mestách určená ľuďom bez domova či dôchodcom.

Najväčšie evanjelizačné turné, ktoré organizuje projekt Godzone sa uskutoční počas Týždňa Cirkvi pre mládež medzi 13. – 18. novembrom v šiestich mestách na Slovensku a v Českej republike. S programom na tému „Odhodlaní zmeniť svet“ navštívi 300 členný tím dobrovoľníkov Poprad, Košice, Brezno, Žilinu, Bratislavu a Prahu. Pre širokú verejnosť je vstup na podujatie bezplatný.

Výchovné koncerty, aj dobrovoľnícka činnosť

,,V priebehu jedného novembrového týždňa bude v týchto mestách prebiehať dobrovoľnícka činnosť na pomoc charitným centrám a neziskovým organizáciám“ hovorí Ivana Šalgová, jedna z organizátorov podujatia.

V tomto roku je partnerom projektu Godzone aj Slovenská Katolícka charita. Dobrovoľníci budu pomáhať v našich charitných zariadeniach. Cieľom spolupráce je priblížiť mladým prácu charity a osudy ľudí, ktorým podávame pomocnú ruku. Aj vďaka takejto skúsenosti sa môžu stať mladí citlivejší a vnímavejší k problémom núdznych ľudí vo svojom okolí.

Projekt Godzone je katolícky projekt, ktorý vznikol v roku 2010. Vo svojej činnosti sa venuje najmä mladým ľuďom na celom Slovensku aj v Českej republike prostredníctvom animátorskej školy, misijných výjazdov, Godzone konferencie a mnohým ďalším aktivitám.

PODPORTE TERAZ >>

NEWSLETTER >>

Diecézne charity

Kde ste sa dozvedeli o Pôstnej krabičke pre Afriku?

FacebookMladaCharita

Partneri