blízko pri človeku

Pod krídlami v TV LUX

Kategorie: Pôstna krabička pre Afriku, Slovensko and Zahraničie Dátum: 07/04/2017

Nový dokumentárny film Pod Krídlami, ktorý je darčekom pre všetkých darcov aktuálneho ročníka celoslovenskej zbierky Pôstna krabička  pre Afriku 2017, v najbližších dňoch uvedie vo svojom vysielaní aj TV LUX. Film mapuje život detí a ich rodín, ktoré navštevujú Kultúrne centrum sv. Vincenta Pallotti pre deti v pútnickom meste Kibeho v Rwande. SKCH prostredníctvom kultúrneho centra pre deti pomáha miestnym obyvateľom od mája 2016. Projekt je realizovaný výlučne vďaka podpore slovenských darcov.

Presné časy vysielania filmu Pod krídlami nájdete na http://www.tvlux.sk/program/

Deti a ich rodiny, ktoré navštevujú Centrum sv. Vincenta Pallotti pre deti v Rwande môžete podporiť prostredníctvom celoslovenskej zbierky Pôstna krabička pre Afriku 2017 zaslaním daru na účet Slovenskej katolíckej charity – IBAN: SK74 5200 0000 0000 1635 2051, variabilný symbol 221, prípadne zaslaním darcovskej SMS v tvare DMS medzera AFRIKA na číslo 877. Cena DMS je 2€ v sieti operátorov O2, Orange a Telekom. Viac informácii o zbierke sa dozviete na stránke www.postnakrabicka.sk

PODPORTE TERAZ >>

NEWSLETTER >>

Diecézne charity

Kde ste sa dozvedeli o Pôstnej krabičke pre Afriku?

FacebookMladaCharita

Partneri