blízko pri človeku

Prvé školské pomôcky sme už darovali

Dátum: 09/06/2017

Vo štvrtok 8. júna 2017 sme v meste Sliač na strednom Slovensku prevzali prvý väčší dar do aktuálnej zbierky školských pomôcok, ktorý venovali organizátori a účastníci Godzone konferencie 2017, ktorú v apríli 2017 pripravil v Banskej Bystrici Projekt Godzone. Mladí ľudia z celého Slovenka po výzve organizátorov priniesli na konferenciu veľké množstvo pier, zošitov, pravítok, fixiek, ceruziek, ale aj farieb, štetcov a ďalších potrieb na maľovanie. Ako poďakovanie sme zástupcom Projektu Godzone pri tejto príležitosti odovzdali Ďakovný list generálneho sekretára SKCH

Časť vyzbieraných pomôcok sme následne venovali ako dar projektu Rádia LUMEN s názvom Rádio LUMEN spája LUMENRODINY, v rámci ktorého pomôcky poputujú do tak 40-tich viacpočetných rodín. Veríme, že aj takouto formou uľahčíme rodinám začiatok nového školského roka. Ďalšia časť výťažku bude použitá na podporu konkrétnych rodín a zariadení v rámci vybraných arcidiecéznych a diecéznych charít.

Viac informácií o zbierke a zoznam všetkých zberných miest s kontaktnými osobami nájdete na www.charita.sk/pomocky

PODPORTE TERAZ >>

NEWSLETTER >>

Diecézne charity

Kde ste sa dozvedeli o Pôstnej krabičke pre Afriku?

FacebookMladaCharita

Partneri